تفاوت صافکاری با رنگ و بدون رنگ چیست؟ یکی از حوادث های ناگواری که ممکن است پیش بیاید، تصادف است. تصادف با توجه به شدت آن به وسیله نقلیه آسیب می زند. بعد از تصادف راننده خودرو آن را به تعمیرگاه برده و در صورت شدید بودن آن تصادف، خودرو صافکاری و نقاشی می شود. به همین دلیل در این مقاله می خواهیم درمورد تفاوت صافکاری با رنگ و بدون رنگ و چگونه تشخیص بدیم ماشین صافکاری شده با شما صحبت کنیم. پس اگر می خواهید بدانید این دو نوع صافکاری چه تفاوتی با یکدیگر دارند و چگونه می تواند این دو را از هم تشخیص داد، تا انتهای این مقاله با ما همراه باشید.
برای خرید عمده لوازم یدکی با شماره 09125948814 تماس بگیرید.
صافکاری چیست؟
به طور کلی به مجموعه کار هایی که صافکار جهت ترمیم و تعمیر آسیب هایی همچون خط و خش، فرو رفتگی ها و قر شدگی های بدنه خودرو و … صافکاری گفته می شود. درواقع صافکار با این کار تلاش می کند تا خودرو را به حالت اولیه باز گرداند. همانطور که می دانید بدنه خودرو از چند لایه فلز سخت ساخته شده است که به همین دلیل در اثر دمای بالا به شکل خودرو در می آیند. این بدنه های فلزی به طوری هستند که به راحتی نمی توان خراش ها و آسیب های بدنه ن را رفع کرد و حتما باید یک صافکار حرفه ای آن را انجام دهد.
صافکاری بدون رنگ چیست؟
صافکاری بدون رنگ که به آن صافکاری PDR نیز می گویند.
صافکاری با رنگ چیست؟
نوع صافکاری بعدی صافکاری با رنگ است که در این نوع صافکاری، صافکار باید از رنگ بستر استفاده کند. یا به عبارتی کار صافکاری با استفاده از پولیش و لیسه انجام می شود.
تفاوت صافکاری با رنگ و بدون رنگ
همانطور که گفتیم صافکاری بدون رنگ روی خودرو هایی انجام می شود که به رنگ آن ها سیب ندیده است. در حقیقت در صافکاری این خودرو ها نیز از رنگ استفاده نشده و تنها فرو رفتگی آن ها رفع می شود. با این تفاوت که در صافکاری با رنگ برای خودرو هایی انجام می شود که رنگ آن ها ریخته شده است. در نتیجه در این نوع صافکاری از رنگ پولیش و لیسه استفاده می شود.
چگونه تشخیص دهیم ماشین صافکاری شده است؟
در این بخش راه هایی که با کمک آن ها می توانید به صافکاری خودرو پی ببرید را نام می بریم.
-دقت به لبه های کاپوت صندوق و درب ها
یکی از مطمئن ترین راه های تشخیص رنگ شدگی یا صافکاری خودرو تشخیص با چشم است. معمولا در قسمت لبه کاپوت موم هایی وجود دارد که در صورت کنده شدن این موم ها یعنی خودرو صافکاری و رنگ شده است.
-چراغ قوه
در این روش شما می توانید با نور چراغ قوه با قسمت هایی که حالت کدری دارند را مشاهده کنید.
-دقت به گلگیر خودرو
جهت بررسی این قسمت باید پیچ هایی که به شاسی وصل هستند را کاملا با دقت بررسی کنید. دقت کنید که این پیچ ها نباید دارای آچار خوردگی باشند.
-پاشیدگی کلیر روی بدنه خودرو
راه بعدی این است که شما بررسی کنید و ببینید که روی بدنه خودرو کلیر به صورت نامنظم پخش شده است یا خیر.
برای کارشناسی خودرو می توانید از سایت کارنامه کمک بگیرید.
پر فروش ترین های عبدالهی یدک
- پخش تک وعمده تیغه برف پاک کن
- فروش عمده و تک نوار شیشه
- پخش عمده و تک دستگاه شیشه بالابر
- فروش عمده و تک قفل کاپوت
- پخش عمده و تک آینه بغل خودرو
- فروش عمده و تک دستگیره درب خودرو
- پخش عمده و تک مغزی قفل و سوئیچ استارت خودرو
نظر بدهید